luni, 1 septembrie 2014

Toată lumea câștigă cu She Inside !

Sheinside, o varianta foarte usoara de a face bani daca esti blogger.
O sa-ti dau 3 motive pentru care merita sa te inscri in programul Sheinside pentru Publisheri!
  •  1. Pentru ca e o modalitate simpla de a castiga bani online foarte simplu.trebuie sa  scrii despre produsele care iti plac si sa le impartasesti celor dragi prin intermediul blogului tau.
  •  2. Scriind aceste articole, vei castiga nu doar banii aferenti campaniei pentru care ai scris; poti castiga si comisioane nelimitate din vanzarile generate de vizitele aduse de site-ul tau .
  • 3. Vei fi prima care afla de promotii si poti sa-ti cumperi hainele care iti plac din banii castigati! Suma minima de plata este 50 de dolari, care vor fi virati in contul tau Paypal. 

Ce trebuie sa faci ?

Simplu trebuie doar sa te inscrii aici . apoi va logati in cont , in stanga aveti mai multe sectiuni  si alegeti sectiunea "promotions" si urmariti promotiile active. Dati click pe SHARE NOW si se va  desxchide o fereastra cu un cod html  pe care il veti pune pe blogul dvs astfel încât să puteți împărtăși cu prietenii, familia, cititorii blog-ul și retele de socializare apoi postare o veti pune pe site la  dand click pe SUBMIT de la sectiunea "promotions" . Era sa uit un lucru foarte important, veti avea propriul ID unic  astfel incat SheInside sa poata urmări cate clicuri și  cumparaturi  provin de la blog-ul dvs.
V-am convins nu? Spor la bani



 
 Ce creatii imi plac mie de pe site? Rochiile lungi ca aceasta rochie albastra spre exemple,este exact genul meu si ma caracterizeaza . Iubesc foarte mult si pantalonii scurti . Eu sunt o combinatie intre clasic si modern.
nume alternativ






npantsa

cont

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu